Palvelut

NÄIN PALVELEMME SINUA

Kun annat IT-projektisi hankinnan meille, hoidamme kaiken: ongelman kartoittamisesta ratkaisun määrittelyyn ja hintaneuvotteluista sopivimman tiimin etsimiseen ja projektinvalvontaan.

Ongelman kartoitus

Moni projekti lähtee väärälle raiteelle, koska aluksi ei pysähdytä miettimään, onko ensimmäinen idea todella oikea ratkaisu ongelmaan. Pahimmillaan lopputuloksena voi olla kallis ja käyttökelvoton työkalu. Vaikka toivottaisiin tiettyä teknologista ratkaisua, kannattaa ensin miettiä, mikä varsinainen ongelma on.

Kun pyydät meidät mukaan, keräämme tarvittavat taustatiedot ja kirkastamme ongelman, jota sen jälkeen on helppo lähteä ratkomaan.

Projektin määrittely

Usein on vaikea purkaa hyväkin hankeidea konkreettisiksi askeliksi. Onnistuakseen projekti vaatii ymmärrystä asiakkaan nykytilanteesta ja tavoitteista sekä polun tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tutkimme, mitkä teknologiat asiakkaalla on jo käytössään sekä voisiko kaavaillun projektin osittain toteuttaa niillä. Lopuksi kirjoitamme yhdessä asiakkaan kanssa auki kohta kohdalta etenevän suunnitelman, jota niin asiakkaan kuin ratkaisun toteuttajan on helppo lukea.

Hankinta

Pieniä ja suuria softataloja tässä maassa riittää. Miten löytää tekijöiden joukosta juuri se dream team, joka osaa toteuttaa oman projektisi kunnianhimoisesti mutta kustannustehokkaasti?

Etsimme soveliaimman tiimin hankkeen tarpeiden pohjalta sekä hoidamme projektin johtamisen ja jälkityöt jos niin halutaan. Pidämme kädestäsi kiinni koko prosessin ajan.

Hankintojesi kokonaiskustannukset pysyvät maltillisina, sillä ohjelmistotalot luottavat määrittelyihimme ja siksi uskaltavat jättää hinnoistaan epävarmuusvaran pois.

Ota yhteyttä