NÄIN ADVISON SYNTYI

Advisonin perustaja Teemu kertoo:

”Olen aina halunnut auttaa ja ratkaista ongelmia. Urani alussa huomasin, että sovelluskehitysalalla pääsin tekemään näitä asioita monien yritysten kanssa.

Ensimmäinen yritykseni kasvoi 20-päiseksi koodarilaumaksi. Sen parissa kului 12 vuotta kunnes havahduin. Tajusin, että toimitusjohtajana suurin osa ajastani meni oman firman pyörittämiseen. Muistin miten hyvältä tuntui kun uran alussa sai auttaa asiakkaita tosielämän ongelmissa.

Tein päätöksen loikata pois vaikken tiennyt mihin. Ajatus oli kuitenkin jo kypsymässä.

Menneinä vuosina eteen oli osunut useamman kerran tilanne, jossa paikkasimme asiakkaan toisaalla teetetyn softaprojektin jälkiä. Nuo ongelmat eivät aina olleet johtuneet huolimattomuudesta vaan informaatiokatkoksista. Asiakas ei ollut osannut sanoittaa ongelmaansa eikä sovellusta toteuttava taho kysyä oikeita kysymyksiä.

Tajusin, että tuon ongelman osaisin ratkaista. Ryhtyisin tulkiksi, joka toimii välittäjänä asiakkaan ja sovellusten toteuttajien välissä. Niin syntyi Advison.

Asiakastöiden ohella toimin useassa startupissa omistajana ja neuvonantajana. Lisäksi sparraan ohjelmoijia Piilaakso-nimisessä koulutusyrityksessä, joka auttaa tekijöitä löytämään oman erityisosaamisensa.

Olen kokenut elämäni taitekohdissa, miten jokainen tarvitsee apua. Näen, että meidän ihmisten velvollisuus on olla toistemme tukena silloin kun sitä tarvitaan. Samassa hengessä haluan palvella asiakkaitani.”

Ota yhteyttä

SOITA

+358 440 783 783

 

MEILAA

teemu.parkkinen@advison.fi

 

LINKITY

LinkedIN